Через негоду в США загинули майже 90 людей

Сувора погода в Сполучених Штатах призвела до загибелі щонайменше 89 осіб за останній тиждень, причому смертельні випадки були зафіксовані в багатьох штатах. Ця небезпечна погода зберігається, створюючи загрозу по всій країні.

Про це повідомляє CBS News.

Зазначається, що у штаті Теннессі жертвами морозів, сильного вітру та снігопаду стали 25 людей, у штаті Орегон повідомили про загибель 16 місцевих жителів.

Крім того, смертельні випадки були зареєстровані в штатах Пенсильванія, Іллінойс, Міссісіпі, Кентуккі, Вашингтон, Вісконсин, Нью-Йорк та Нью-Джерсі.

Небезпечна погода збереглася в США цими вихідними. Десятки мільйонів людей зіткнулися з сильним морозом, нижчими за середні температури в суботу, і східна половина країни, ймовірно, відчує одну з найхолодніших погодних умов цього сезону з небезпечним холодним вітром і попередженнями про сильний мороз, що поширюються на Північну Флориду.

За даними Національної метеорологічної служби, водіння буде небезпечним у великих районах країни з ночі з неділі на ранок понеділка.

До середини тижня очікується потепління, яке призведе до відлиги.

Нагадаємо, негода та опади обрушилися на Закарпатську область. Через це в регіоні виникли проблеми з підтопленням доріг, будинків та сільськогосподарських угідь.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости