Google вводить в Chrome інтелектуальні нововведення: що треба знати?

Компанія Google покращила функціонал свого веб-браузера Chrome, випустивши нову версію M121, повідомляє Engadget з посиланням на офіційну заяву компанії.

Зазначається, що нова версія включає в себе інноваційні можливості на основі штучного інтелекту.

Так, однією з ключових нововведень є функція Tab Organizer. Цей інструмент автоматично групує вкладки за схожими темами, такими як онлайн-покупки чи новини, роблячи інтерфейс браузера більш структурованим і зручним для користувачів.

До інших покращень входить функція Help Me Write, яка пропонує користувачам допомогу штучного інтелекту при написанні текстів. Просто клацнувши правою кнопкою миші на текстовому полі і вибравши дану функцію, користувач може отримати підказки та пропозиції для створення контенту.

Окрім цього, штучний інтелект Google тепер доступний і в Chrome Theme Store. Користувачі можуть вибирати зображення, стиль та колірну гамму, і на їхній основі система автоматично створить унікальну тему для браузера Chrome.

Для активації цих нововведень вам достатньо натискати опцію "Експериментальний штучний інтелект" на сторінці налаштувань, викликавши спадне меню з трьома крапками.

Раніше повідомлялося, що у росіян почалися проблеми з доступом до Google.

Нагадаємо, ізраїльський письменник і філософ Юваль Ной Харарі назвав штучний інтелект загрозою для існування людства.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости