В Україні проводять позапланові перевірки ТЦК

Міністр оборони України Рустем Умєров у Facebook заявив, що Міністерство оборони України проводить позапланові перевірки ТЦК та СП у регіонах. Уході цих перевірок виявлено багато порушень.

"Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень. Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки", - йдеться у повідомленні Умєрова.

Перевірки проводяться в рамках кроків з очищення системи.

"Є перші конкретні результати. Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу. Продовжуємо далі, будуть ще новини", - наголосив міністр оборони.

Крім того, він повідомив, що команда Міністерства продовжує незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах.

"Виявили непопоставку продовольства на понад 50 млн грн. Фіксуємо порушення, по кожному випадку окремо розбираємось. За результатами попередньої поїздки минулого тижня, Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам", - йдеться у повідомленні.

Також він пише, що повернули в бюджет 1,5 млрд грн, які фігурують у корупційній схемі придбання артилерійських снарядів для ЗСУ. Ще на 1,5 млрд грн — Міністерство оборони виграло суд у справі ТОВ «Львівський арсенал» за непостачання оплачених мін.

Умєров зазначає, що вручили підозри колишнім та теперішнім посадовцям Міністерства та їх спільникам, які за версією слідства заволоділи майже 1,5 мільярдами гривень Міноборони для закупівлі мінометних пострілів для ЗСУ.

Зазначимо, що працівники ТЦК приходять з повістками в Епіцентри.

ТЦК під дулами автоматів спакував чоловіків в оздоровчому центрі.

Повідомлялось, що ТЦК провели рейди у спортклубах.

Також ми писали, що військкоми силоміць затягли чоловіка в машину у Харкові.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости