Покровськ потрапив під ворожий обстріл, є поранені люди. ФОТО

Ввечері, 30 січня, росіяне обстріляли Покровськ Донецької області. Шестеро людей отримали поранення. Про це повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

"30 січня близько о 22.00 ворог вдарив по центральній частині міста. Внаслідок обстрілу пошкоджено 5 багатоквартирних будинків, поранень зазнали 6 місцевих мешканців", - йдеться в повідомленні.

Вже надійшло 40 заявок щодо наявних пошкоджень житлових приміщень місцевих мешканців. Бригади комунальних служб роблять оцінку масштабів руйнувань після чого розпочнуть виконання відновлювальних робіт.

В Офісі генпрокурора уточнили, що 30 січня, о 22:30, російські війська здійснили ракетний обстріл м. Покровська, ймовірно, з використанням ракет типу С-300 та "Іскандер". Внаслідок вибухів пошкоджено підприємство, де дістав поранення охоронець. Також зазнали травм п’ятеро чоловіків віком від 33 до 57 років.

Усіх постраждалих направлено до лікарні з пораненнями для надання медичної допомоги. Один з них перебуває у важкому стані.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше повідомлялося, що у Харківській області та Донецькій області виникли проблеми з електропостачанням. У Харківській області призупинено рух поїздів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости