Окупанти хизуються «відновленням» Маріуполя, але біля новобудов просідає асфальт. ФОТО

У Приморському районі окупованого Маріуполя, на вул. Іртишській просів асфальт. У зимовий період утворилася величезна яма, під якою знаходиться колектор. Про це пишуть маріупольці у місцевих телеграм-каналах, інформує Маріупольска міська рада.

Зазначається, що в цьому районі окупанти зводять новобудови. А ось на критичну ситуацію з можливим обвалом на колектор загарбникам байдуже. Це при тому, що у місті й так критична ситуація з каналізаційними мережами. Жителі повідомляли про ситуацію, але ніхто на місце так і не прибув.

«Про проблему знають і нічого не роблять. Чекають коли аварія станеться?», - запитують жителі.

Маріупольці іронізують, що у псевдовлади немає часу на вирішення комунальних проблем, адже «вони іпотеку будують».

"Окупанти хизуються «відновленням» Маріуполя, показують новобудови. Але реальність виявляється іншою. За фасади будинків – зруйновані квартири, новобудови заливає каналізаційними відходами, а дороги - просідають", - йдеться у повідомлені Маріупольскої міської ради.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники облаштують нову військову базу у Приморському районі окупованого Маріуполя. Також військових РФ розселяють до гуртожитків разом із цивільними.

Також ми писали, що російські окупанти звезли в тимчасово окупований Маріуполь щонайменше 50 тисяч заробітчан з депресивних регіонів РФ та країн Центральної Азії.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости