Маріуполь
18.01.2024 15:04

Представник Центру національного спротиву ССО заявив, що російські окупанти звезли в тимчасово окупований Маріуполь щонайменше 50 тисяч заробітчан з депресивних регіонів РФ та країн Центральної Азії, передає "Українська правда".

"За нашими даними, в тимчасово окупованому Маріуполі вже знаходиться близько 50 тисяч росіян та представників країн Центральної Азії", - йдеться в повідомленні.

Зараз в тимчасово окупованому місті проживає принаймні вдвічі менше людей, ніж до повномасштабного вторгнення. Окупаційна "влада" хоче залучити заробітчан із депресивних регіонів рф та країн Центральної Азії для пришвидшення темпів асиміляції українського населення.

Для захоплення нових сфер впливу також активно звозяться кримінальні елементи, як з рф, так і з країн Центральної Азії, і на ТОТ вже фіксують утворення етнічних кримінальних угруповань з числа мігрантів.

Крім того, в Маріуполі та на тимчасово окупованій Херсонщині були помічені заробітчани з Білорусі.

Нагадаємо в Маріуполі час від часу лунають вибухи.

Зазначимо, що жителям окупованої Донеччини окупанти розсилають СМС-повідомлення - обіцяють давати продуктові набори тим, хто у березні на президентських виборах у РФ проголосує за Володимира Путіна.