Україна отримала сучасні ППО, які здатні ефективно збивати «всі» повітряні цілі, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський оголосив про успішне отримання ще двох систем протиповітряної оборони, які здатні ефективно збивати «всі» повітряні цілі противника. У своєму зверненні він наголосив, що ця подія стала однією з головних новин для України.

"І головна новина на сьогодні – новина, яку ми всі давно очікували, заради якої ми на різних рівнях місяцями працювали. Результат – в Україну прибули ще дві системи протиповітряної оборони. Всі подробиці, звичайно, не варто говорити публічно. Але системи – які збивають усе. Будемо захищати регіони. Поки систем ще недостатньо для повного захисту України, але працюємо заради цього щодня", - сказав Президент.

Крім того, він сказал, что вже готується міжнародна робота наступних тижнів.

"Потрібно ще більше активності заради нашої спільної сили. Не лише України та українців, не лише Європи, а усіх тих у світі, хто прагне стабільності і цінує людське життя. Будуть відповідні формати роботи, будуть нові пакети підтримки України – готуємо деталі", - підкреслив він.

Також Володимир Зеленський відзначив роботу ГУР і на землі, і на морі.

"Сьогодні я хочу особливо відзначити ваш успіх саме на морі – ураження російського ракетного корабля. Складна операція на рейді озера Донузлав: шість прямих попадань морських дронів у корпус «Івановця». Це було сильно. І я дякую вам за цю силу!", - сказав він.

Нагадаємо, на войні в Україні Росія початку вторгнення вже втратила 387 940 військових.

Також ми писали, що лідери ЄС одноголосно погодили пакет допомоги Україні на 50 мільярдів євро.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости