Росіяне відкривають мілітаристичні табори для українських дітей

На тимчасово окупованих територіях російські терористи продовжують "промивати мізки" українським дітям, повідомляє пресслужба "Центру національного спротиву".

Гауляйтери анонсували створення на ТОТ Запоріжжя клубу “Воїн”. Його відкриють на базі дитячого табору

У Запорізькій області з’явиться Центр військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді «Воїн», який мають відкрити на базі дитячого оздоровчого табору «Іскра».

"В клубі підлітків будуть вчити вогневій та інженерній підготовці, тобто готувати до служби в армії рф. Все це під наглядом інструкторів-окупантів з рф. Також дітям планують проводити лекції з промиванням мізків щодо війни, а також “російської історії”, - йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву зауважує “волонтери” та “інструктори” закінчать свою кар’єру раніше ніж думають. Росія не здатна й не зацікавлена захищати своїх посіпак, адже вартість життя у рф дорівнює нулю.

Росія хоче примусово зробити українських дітей росіянами. Згідно з новим наказом Путіна, українські сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування, можуть отримати громадянство РФ за його особистим рішенням.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости