Мілітаристичні табори
08.02.2024 16:18

На тимчасово окупованих територіях російські терористи продовжують "промивати мізки" українським дітям, повідомляє пресслужба "Центру національного спротиву".

Гауляйтери анонсували створення на ТОТ Запоріжжя клубу “Воїн”. Його відкриють на базі дитячого табору

У Запорізькій області з’явиться Центр військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді «Воїн», який мають відкрити на базі дитячого оздоровчого табору «Іскра».

"В клубі підлітків будуть вчити вогневій та інженерній підготовці, тобто готувати до служби в армії рф. Все це під наглядом інструкторів-окупантів з рф. Також дітям планують проводити лекції з промиванням мізків щодо війни, а також “російської історії”, - йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву зауважує “волонтери” та “інструктори” закінчать свою кар’єру раніше ніж думають. Росія не здатна й не зацікавлена захищати своїх посіпак, адже вартість життя у рф дорівнює нулю.

Росія хоче примусово зробити українських дітей росіянами. Згідно з новим наказом Путіна, українські сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування, можуть отримати громадянство РФ за його особистим рішенням.