Завтра погода в Україні не потішить закоханих: прогноз синоптиків

Завтра, 14 лютого, за прогнозами Укргідрометцентру, в кількох регіонах України буде туман та помірні дощі, але місцями - мокрий сніг.

У Хмельницькій, Чернівецькій, Житомирській та Вінницькій областях вночі буде помірний дощ. На заході країни прогнозують дощ з мокрим снігом. Вночі у південно-східній частині, а вдень на крайньому заході та сході - без істотних опадів.

В центрі, на півдні та сході країни вночі та вранці місцями - туман. Вітер північно-західний, на Лівобережжі - східний. Його швидкість - 7-12 м/с.

На заході, півночі, а також у північних, Вінницькій та Черкаській областях протягом доби стовпчики термометрів покажуть 1-6° тепла. На решті території вночі температура повітря становитиме +2-7° тепла, а вдень +7-12°.

В Карпатах синоптики попереджають про невеликий сніг вночі, але вдень - без опадів. Температура вночі та вдень буде 0-5° морозу.
У середу на Київщині буде хмарно, а також дощитиме. Швидкість північно-західного вітру становитиме 7-12 м/с.

В Київській області температура повітря вночі та вдень буде від 1° до 6° тепла. В Києві стовпчики термометрів протягом доби покажуть 3-5° тепла.

Нагадаємо, в Україну ще повернуться морози. Прогнозується, що на частині території вночі будуть морози від 10 до 15 градусів.

Раніше повідомлялося, що міжнародні квитки на потяг можна буде купити лише онлайн

Зазначимо, що 14 лютого - День святого Валентина, день кохання та романтики, на шостий день місячного календаря, коли Зростаючий Місяць перебуває у знаку Овена. Астрологи розказали, що очікувати в цей день кожному знаку Зодіака та дали поради, як провести День всіх закоханих.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости