Зеленський відреагував на смерть Навального в Росії

Російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у колонії сьогодні, 16 лютого.

Президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом зазначив, що очевидно, політик був убитий російським диктатором Володимиром Путіним, як й тисячі інших закатованих.

"Щойно стало відомо, що в російській тюрмі загинув Олексій Навальний. Очевидно він убитий Путіним, як і тисячі інших закатованих, замучених через одну цю істоту. Путіну все одно хто загине, аби тільки він зберіг свої позиції", - заявив президент.

Нагадаємо, Федеральна служба виконання покарань (ФСВП) повідомила сьогодні, 16 лютого, про смерть політика Олексія Навального в колонії №3 у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу.

Згідно з повідомленням ФСВП, Навальному стало погано під час прогулянки. Після цього він практично відразу знепритомнів, а лікарі, які прибули на місце, констатували його смерть.

В Росії стверджують про те, що у Навального, нібито, відірвався тромб. Наразі офіційно про причини смерті політика не відомо.

Тим часом команда Навального поки не підтверджує його смерть.

Нагадаємо, з 15 по 17 березня - у дні голосування на виборах президента Росії - у різних регіонах запускаються лотереї та вікторини з різними призами. Вони проводяться як частина ініціативи щодо підвищення явки на виборах президента.

Раніше Фонд боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального оголосив про запуск кампанії "Росія без Путіна". У команді Навального впевнені, що "підсумкові результати, як завжди, підроблятимуть".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости