Завтра в Україні очікується тепла погода, але є нюанс

У четвер, 22 лютого, в Україні очікується тепла погода. Проте, у багатьох районах країни передбачаються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, повідомляє Укргідрометцентр.

На більшій частині території очікуються хмари з невеликими проясненнями.

Синоптики попереджають про туман вночі та вранці на південному заході, а також про ожеледицю на північному сході країни. Вітер буде дмухати з південного заходу зі швидкістю 7-12 м/с.

У східних областях і в Карпатах очікуються невеликі опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря вночі становитиме від 1 до 6 градусів морозу, а вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

На залишку території очікується невеликий дощ, який вночі може переходити у мокрий сніг.

На півдні країни опадів не передбачається. Вночі температура повітря буде від +3 до -2 градусів, а вдень від +3 до +8 градусів.

На Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та Миколаївщині повітря прогріється до +11 градусів.

На Київщині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий невеликий дощ та мокрий сніг, а вдень місцями - невеликі дощі. Швидкість вітру буде 7-12 м/с з південного заходу.

В Київській області температура повітря вночі буде від +3 до -1 градусу, а вдень від -3 до +8 градусів тепла. У місті Києві нічна температура становитиме від +1 до +3 градусів тепла, а вдень від +6 до +8 градусів.

Раніше повідомлялося, що міжнародні квитки на потяг можна буде купити лише онлайн.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости