У Філадельфії сталась стрілянина на автобусній зупинці: поранені школярі

У місті Філадельфія в США сталась стрілянина на автобусній зупинці, постраждали вісім школярів, повідомляє Associated Press.

У поліції повідомили, що троє озброєних чоловіків підійшли до автобуса та вистрілили щонайменше 30 разів. Потім нападники зникли з місця події, їх розшукують.

Комісар поліції міста Кевін Бетел розповів, що учні Північно-східної середньої школи у віці від 15 до 17 років чекали на автобус близько 15:00, коли троє людей вийшли з автомобіля і зробили понад 30 пострілів. Нападники були в масках, потім вони сіли у свій темно-синій Hyundai Sonata і зникли з місця злочину.

На службу 911 надійшло безліч дзвінків на службу з приводу масової стрілянини на шосе біля початкової школи Кроссан на північному сході Філадельфії. Водночас були повідомлення про обстріл ще двох автобусів у місті (маршрути 18 та 67), але про травми пасажирів чи водіїв не йшлося.

Внаслідок першої події один із восьми постраждалих підлітків отримав 9 вогнепальних поранень і перебуває у тяжкому стані. Стан решти шістьох хлопців та однієї дівчини стабільний. Поранених підлітків було доправлено до Медичного центру Ейнштейна та лікарні Джефферсона Торресдейла.

Поліція розглянула відео з камери спостереження. Правоохоронці кажуть, що вікна автомобіля, на якому зникли нападники, були затемнені, а номерний знак невідомий.

Подія трапилася 6 березня й стала четвертою в цьому районі стріляниною за останній тиждень.

Раніше повідомлялося, що у Стамбулі озброєні люди влаштували стрілянину перед будівлею суду. Крім того, у Стамбулі після стрілянини в католицькій церкві затримали 47 осіб, зокрема громадян Росії та Таджикистану.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости