Добровольці РДК показали російських військових, яких взяли у полон. ВІДЕО

12 березня "Російський добровольчий корпус" спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях. Вони анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську, а жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися.

Стало відомо, що добровольці з РДК взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області.

Добровольці показали російських військових, яких взяли у полон.

Командування РДК звернулося до губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова і закликало з'явитися на зустріч і забрати полонених.

Російські добровольці спростували інформацію про нібито знищення РДК та заявили, що "обмежена військова операція" у Бєлгородській та Курській областях РФ триває.

Як зазначається, нещодавно російські пропагандисти у своїх Telegram-каналах поширили інформацію, що нібито "Російський добровольчий корпус" був знищений у Харкові внаслідок ракетного удару "Іскандерами". При цьому пропагандисти стверджували, що РДК "практично перестав існувати", а командування та члени руху ліквідовані.

Зазначимо, що вчора ввечері Російський добровольчий корпус вкотре закликав до евакуації мешканців Білгородської та Курської областей:

"У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Білгородської областей ми знову закликаємо до термінової евакуації мешканців Білгородської та Курської області. Збережіть свої життя та життя ваших дітей! Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання — забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню", - йдеться у повідомленні.

Було організовано повторний гуманітарний коридор для місцевого населення з 21:00 вчорашнього дня до 7:00 мск 16 березня.

"Ми закликаємо цивільних осіб скористатися можливістю безперешкодно вийти із зазначених областей РФ. Після цього ми продовжимо масовану атаку по путінських військ у Білгородській та Курській області", - попередили в РДК.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости