Завтра можливі проблеми зі звʼязком, інтернетом і GPS: в чому причина?

Завтра Україну накриє потужна магнітна буря червоного рівня. Небезпечний період – 20 і 21 березня. По людям вдарять сильна дратівливість, мігрені та нудота. Можливі проблеми зі звʼязком, інтернетом і GPS.

За даними Meteoagent, ця буря досягне рівня К-індексу 5, і вона буде затяжною – на два дні.

За даними супутникових систем NOAA, TESIS та міжнародних метеорологічних лабораторій у всьому світі, буря червоного рівня К-індексу 5 накриє Землю у середу, 20 березня. Ця буря буде затяжною і триватиме два дні – 20 та 21 березня. Лише 22 березня магнітосфера стане спокійною.

Існує чимало досліджень вчених, які підтверджують взаємозв'язок між магнітними бурями та погіршенням самопочуття у багатьох людей. У такі дні фіксується більше звернень до медиків, особливо до кардіологів.

У людей можуть бути: мігрень, безсоння, туман у голові, запаморочення
зниження концентрації, проблеми зі сном уночі, підвищена сонливість вдень, загальна слабкість, швидка стомлюваність, підвищена тривожність, агресія, загострення хронічних хвороб.

Що робити, коли магнітні бурі

У дні магнітних бурь медики рекомендують налагодити режим сну та більше відпочивати. Щоб зменшити негативний вплив бурі на організм, обмежте інтенсивні фізичні навантаження, відпочивайте більше, гуляйте на свіжому повітрі, забезпечте повноцінний сон. Дотримуйтесь здорового харчування: їжте рибу, овочі, каші, пийте більше води.

Відмовтеся від вживання кави, алкоголю, куріння. Не піддавайтеся стресам, уникайте конфліктних ситуацій. Не беріться за роботу, яка потребує зосередженості та уваги. Обмежте поїздки за кермом автомобіля.

Нагадаємо, астрономи виявили ще 8 планет, на яких може бути життя.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости