"Удари помсти": у Росії знайшли цинічне виправдання масштабній атаці на Україну

У Росії знайшли цинічне виправдання масштабній атаці на енергетику України 22 березня. Там стверджують, що це нібито відповідь на рейд російських добровольців на територію РФ.

"Усі цілі масованого удару досягнуто", - йдеться у повідомленні Міноборони РФ у Telegram.

У Міноборони країни-терориста зазначили, що російська армія нібито завдала ударів "високоточною зброєю" та безпілотниками по об'єктах енергетики, військово-промислового комплексу, залізничних вузлах, арсеналах, місцях дислокації формувань ЗСУ та "іноземних найманців".

Й повідомленні йдеться, що "дезорганізовано функціонування підприємств промисловості з випуску та ремонту озброєння, військової техніки та боєприпасів". У Росії запевняють, що знищили іноземну військову техніку, яку надали країни НАТО і "порушили перекидання до переднього краю резервів".

Міноборони РФ заявило, що масштабний обстріл України нібито був відповіддю на рейд російських добровольців у Бєлгородську та Курську області.

Нагадаємо, що сьогодні Росія завдала наймасштабнішого удару по українській енергетиці. Є влучання та пошкодження об’єктів генерації, системи передачі та розподілу електроенергії в різних областях.

Ми писали, що під час масованої атаки, росіяни влучили вісім ракет у Дніпровську ГЕС. Станція виведена з ладу, але загрози прориву немає.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости