"Повний двір гівна": в окупованому Маріуполі будинки затоплює каналізаційними відходами. ФОТО

У тимчасово окупованому Маріуполі після російських обстрілів – пошкоджені всі мережі. Зокрема, каналізаційні. Двори потопають в нечистотах, оскільки в місті після російських обстрілів пошкоджено всі мережі, зокрема, каналізаційні, повідомляє Маріупольська міська рада.

"Такої кількості проблем з поривами каналізаційних стоків у місті ніколи не було, як при окупантах. Місцеві жителі масово скаржаться на сморід та затоплення будинків", - розповіли у міськраді.

Мешканці будинку на вулиці Маміна-Сибіряка, 42, не знають, як впоратися з проблемою вже цілий рік: двір і будинки заливає каналізаційними відходами, а комунальні служби не реагують на скарги.

"Все пливе, жахливо смердить. Вже рік не можемо домогтися допомоги від Водоканалу Маріуполя! Говорять, не їхня робота", - пишуть люди.

Комунальні служби окупаційної влади не переймаються проблемами містян.

"Маріупольці в окупації зазначають, що ніколи такого халатного відношення комунальних та соціальних служб у місті ще не бачили. При окупантах комунальні служби не мають ані достатньо техніки, ані працівників. Тож маріупольців залишають наодинці з проблемами", - зазначають у міськраді.

Нагадаємо, росіяни заявили про намір розвивати "курортний відпочинок" на окупованих територіях України.

Також ми писали, що на тимчасово окупованих територіях росіяни воюють з усім українським та планують легалізувати заборону української літератури.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости