У три кільця: головком Сухопутних військ розповів, як укріпили Київ

Столиця України нині менш безсила, ніж у лютому 2022 року, на початку війни. Київ на даний момент має три дуже добре підготовлені оборонні кільця. При цьому будівництво укріплень довкола міста не припиняється.

Як заявив на державному телемарафоні командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Олександр Павлюк, досвід спроби нападу на Київ російських терористів був досить повчальний. Основну увагу було приділено кордону з Білоруссю та напряму Чорнобильської зони.

Нині вони активно будують нові лінії оборони своїх довгострокових укріплень. Оскільки сусідні країни, такі як Росія та маріонеткова Білорусь, контролюються російськими терористами, ми завжди маємо бути готовими до війни, додав генерал.

Нагадаємо, 11 лютого генерал-лейтенанта Олександра Павлюка було призначено на посаду командувача сухопутних військ Збройних Сил України. Він змінив пішов на «підвищення» до головнокомандувача Олександра Ширського. До цього Павлюк обіймав посаду заступника міністра оборони.

Павлюк повідомив, що українські військові розпочали підготовку до повномасштабного нападу РФ восени 2021 року. Приблизно у вересні. Це означає, що минуло більше місяця з моменту призначення Валерія Заржного Верховним головнокомандувачем Збройних Сил України посаду, яку він обіймає з 27 липня 2021 року.

Нагадаємо, начальник ГУР МО України Кирило Буданов заявив, що Росія заздалегідь знала про підготовку теракту на її території, як мінімум, з 15 лютого 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости