"Є загроза забруднення повітря": у Житомирській області окупанти поцілили в інфраструктуру

У ніч на 8 квітня росіяни завдали удару керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Запорізької області та 24 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, районів Курськ, Єйськ – РФ.

В результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито керовану авіаційну ракету Х-59 у Дніпропетровській області та 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Хмельницькій та Житомирській областях, повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Голова Житомирської ОВА Віталія Бунечко в Telegram розказав, що сьогодні вночі під час повітряної тривоги на Житомирщині ворожими дронами-камікадзе був атакований об'єкт критичної інфраструктури. Силам та засобам протиповітряної оборони області вдалося збити частину шахедів.

"За попередньою інформацією жертв та постраждалих внаслідок ворожого удару немає" - йдеться у повідомлення.

У Звягельській громаді Житомирської області внаслідок атаки РФ пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Місцевих мешканців попередили про загрозу забруднення повітря та переведення шкіл у дистанційний формат навчання.

"Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами", - повідомляють у Звягельській міській раді.

Нагадаємо, Росія прискорює наступальні операції по всьому фронту в Україні, незважаючи на зростаючі втрати, змушуючи Україну поступатися ініціативою на полі бою через затримки з військовою допомогою.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости