Польща за ніч двічі підіймала у повітря авіацію через російську атаку

Росія цієї ночі, 27 квітня, атакувала Україну, випустивши 34 ракети різних типів (зокрема, аеробалістичні "Кинджали"). Українська протиповітряна оборона збила 21 ворожу ракету. При цьому Польща за ніч двічі підіймала у повітря авіацію через російську атаку, передає РБК-Україна.

Російські окупанти атакували енергетичні об'єкти у Дніпропетровській та Івано-Франківській областях. Там виникли пожежі. Відомо, що у Львівській області також пошкоджено два об'єкти енергетики у двох районах.

Одна з ракет, якими сьогодні атакувала РФ, впала на українській території за 15 км від кордону з Польщею. Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск у Twitter.

Він написав, що у Львівській області сьогодні вночі "впали десятки бомб і ракет". Одна з російських ракет впала за 15 км від польського кордону. Туск розкритикував свого попередника, колишнього прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

"У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? І те, і те?" - написав він.

Ймовірно, Туск мав на увазі конференцію національно-консервативних кіл, яка проходить у Будапешті. На ній був присутній Моравецький та глава кабінету президента Польщі Марчін Масталерек.

Раніше повідомлялося, що Польща може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку.

Нагадаємо, українці в Польщі можуть отримати юридичну консультацію через чат-бот.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости