У Києві фура перекинулася посеред дороги. ВІДЕО

Сьогодні, 30 квітня, у Солом'янському районі вантажівка DAF перекинулася посеред дороги. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Патрульні швидко прибули на місце, переконалися, що ніхто не постраждав та з'ясували обставини автопригоди.

"За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. Транспортний засіб здійснив некерований рух та перевернувся на тротуар. Окрім того, патрульні перевірили у водія наявність всіх документів та встановили, що керманич не має дійсного страхового поліса", - йдеться у повідомленні.

Відтак патрульні винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

На відео видно, як перехожому вдалося дивом врятуватися від фури, що падає.

Раніше повідомлялося, що голова районної державної адміністрації міста Бровари Володимир Майбоженко у стані алкогольного сп'яніння збив чотирьох людей, серед них дитина.

Нагадаємо, в Запоріжжі сталася жахлива ДТП, в якій один із автомобілів спалахнув. Загинули люди, є поранені.

Крім того, в Чернігівській області сталася смертельна ДТП. Водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув.

Також ми повідомляли, як у Львові зіштовхнулися 27 авто.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости