Нічна атака на Харків: ДСНС показала наслідки, є поранені. ФОТО

Сьогодні у ночі, 4 травня, російські окупанти завдали ударів безпілотниками по Харкову. Є пошкодження та загоряння цивільної інфраструктури.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що отримали поранення 13-річна дитина та жінка. Ще у однієї жінки гостра реакція на стрес. Медики надають всю необхідну допомогу.

"Постраждалі дитина 2010 року народження та жінка госпіталізовані, ще одній 89-річній жінці надали допомогу на місці", - уточнив він.

Пізніше кількість постраждалих збільшилася до чотирьох.

"Ще одне звернення надійшло від 52-річної жінки. Без госпіталізації", - йдеться у повідомленні.

У результаті падіння уламків збитих «Шахедів» є загоряння цивільної двоповерхової офісної будівлі в Основʼянському районі міста Харків.

У ДСНС розказали, що сталися три пожежі за різними адресами.

"Найбільша пожежа виникла у складських приміщеннях із загальною площею близько 3 тисяч квадратних метрів. Наразі триває ліквідація наслідків ворожих ударів. За попередніми даними постраждало 4 особи, з них одна дитина", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 4 травня, російські терористи атакували Україну керованими ракетами С-300 та 13 "Шахедами". Всі 13 дронів захисники збили в Харківській та Дніпропетровській областях.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости