Атака
04.05.2024 08:22

Сьогодні вночі, 4 травня, російські терористи атакували Україну керованими ракетами С-300 та 13 "Шахедами". Сили ППО знищили всі ударні дрони, повідомляє Telegram-канал Командувача Повітряних Сил Миколи Олещука.

Дрони та ракети росіяни запустили з Бєлгородської області.

"У ніч на 4 травня 2024 року противник атакував 13-ма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136 і чотирма зенітними керованими ракетами С-300. Усі пуски проводилися з Бєлгородської області РФ", - йдеться у повідомленні.

Всі 13 дронів захисники збили в Харківській та Дніпропетровській областях.

"В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України знищено 13 ударних безпілотників у Харківській та Дніпропетровській областях", - повідомив Микола Олещук.

Росіяни вночі запустили територією України "Шахеди". Вибухи були у Харкові та Дніпропетровській області. У Харкові російські війська атакували цивільну інфраструктуру - було 2 прильоти, є постраждалі. Також повідомлялося про вибухи у Павлограді Дніпропетровської області.

У Сполучених Штатах Америки не бачать перспектив завершення війни в Україні найближчим часом.

Нагадаємо, артилерійські бригади ЗСУ на сході України змушені спостерігати за поступовим просуванням окупаційної армії РФ, вони невзмозі завадити цьому через гострий брак боєприпасів.