Росіяни обстріляли шкільний стадіон у Харкові, де діти грали в футбол. ОНОВЛЕННЯ

Сьогодні, 8 травня російські військові обстріляли Салтівський район Харкова. Зафіксовано влучання на стадіон школи. Про це повідомила поліція Харківської області.

"В результаті обстрілу поранення отримали чотири людини: 55-річний чоловік, двоє хлопців 2009 року народження та хлопець 2010 року народження. Останній з вибуховими травмами доставлений до медичного закладу. У 81-річної жінки гостра реакція на стрес, від госпіталізації відмовилася", - йдеться у повідомленні.

"Постраждали п'ятеро людей: двоє дорослих та хлопці 12, 13 і 15 років", - уточнив голова Харківської ОДА Олег Сінєгубов.

У момент атаки у місті не встигли оголосити повітряну тривогу.

Очільник ГУНП регіону Володимир Тимошко повідомив, що поранені внаслідок російського удару діти грали в футбол на майданчику біля школи під час влучання.
Двоє в тяжкому стані. Зафіксовано уражені легені, травматична ампутація стопи і травма голови.

Попередньо, росіяни вдарили або ракетою, або дроном — це встановлять вибухотехніки.

На місці події працює слідчо-оперативна група ХРУП № 3, криміналісти та вибухотехніки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звернулися до українців з приводу безпеки 9 травня, закликають бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги через загрозу ракетних ударів РФ.

ОНОВЛЕННЯ о 17.19

У Офісі Генерального прокурора повідомилиЮ що отримали травми сім мирних мешканців, серед них чотири дитини: дівчинка 8 років, двоє хлопчиків 14 років, хлопчик 15 років.

"Розпочато провадження за фактом ворожого обстрілу Харкова, внаслідок якого постраждали сім людей, серед яких чотири дитиниРозпочато провадження за фактом ворожого обстрілу Харкова, внаслідок якого постраждали сім людей, серед яких чотири дитини", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні, в день памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Росія нанесла масований ракетний удар по Україні. Терористи випустили понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. Усі необхідні служби вже працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки терору.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости