Працівники ТЦК забрали футболіста ФК «Хуст» прямо з вокзалу

7 травня у Закарпатській області працівники місцевого ТЦК затримали футболіста Миколу Сираша з ФК «Хуст» прямо на вокзалі та доставили до військкомату. За повідомленням самого клубу, зв'язок з гравцем наразі відсутній.

Миколу СИРАША - одного з основних гравців ФК «Хуст», прямо з міського вокзалу забрали працівники ТЦК та доставили до військомату.

"На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на даний момент відсутній. Подальша доля – невідома», – йдеться в повідомленні.

Ситуація стала ще більш загостреною, коли інші команди ліги почали відмовлятися приїжджати до Хуста через дії місцевого ТЦК.

ФК «Хуст» за короткий період свого існування встиг відзначитися перемогою в першості Закарпаття та дебютувати у професійному футболі. Серйозною проблемою також стала загроза зриву Чемпіонату України через непокої в Хусті. Деякі клуби вже оголосили своїх гравців «критично важливими об'єктами», отримавши бронювання від мобілізації.

«Чемпіонат України на межі зриву! Команди відмовляються їхати в Хуст через дії Хустського ТЦК. Кілька клубів в Україні визнали критично важливими об'єктами, а їхні гравці відповідно отримали бронювання від мобілізації. Чи можливе проведення всеукраїнських змагань, у яких братимуть участь три клуби?» - додали представники клубу.

ФК «Хуст» сподівається на підтримку від керівництва українського футболу. Вони закликають глав УАФ, ПФЛ, обласної військової адміністрації та ЗАФ до реагування.

Раніше повідомлялося, що на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, 5 травня, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний. У ТЦК зазначили, що різке погіршення здоров’я загиблого супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Чоловіку одразу викликали швидку допомогу й надавали домедичну допомогу до прибуття лікарів. Прокуратура відкрила кримінальне провадження. За попередніми результатами розтину чоловіка, який помер у ТЦК, причиною смерті могло стати випадкове отруєння невідомою хімічною речовиною.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости