Екскомандир Азову Максим Жорін попереджає про критичну ситуацію на фронті

На передовій — загрозлива ситуація для України. На початку повномасштабного вторгнення українські військові боролися з окупантами, в яких були проблеми з особовим складом і технічним забезеченням. За два роки війни ворог став професійнішим.

Про це у своєму Telegram написав заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, екскомандир "Азову" Максим Жорін.

Поки ворожа армія вчилася на своїх помилках і копіювала тактику наших захисників, ми втратили багато часу, вважає Максим Жорін.

"Ми втратили багато часу, тягнули з мобілізацією, а ворог готувався до нового етапу просування військ. Ми не знаємо точних сценаріїв — Харків, Південь, Донбас, чи все разом, ще й з певними наступальними діями на кордоні. Та до наступу вони готуються. Пишу це не для того, щоб викликати панічні настрої, бо впевнений, що з усім цим можемо справитись. Принаймні військові готуються, роблять та робитимуть все, що в межах наших можливостей. Але хочеться, аби вся країна була залучена і теж готувалась", — зазначає військовослужбовець.

Нагадаємо, під час масованої атаки вночі в середу авіація РФ обстрілювала Україну, зокрема, ракетами Х-101 із подвійною бойовою частиною, виготовленими у другому кварталі 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости