Росіяни атакували будинок культури на Миколаївщині. ФОТО

Сьогодні вночі, 9 травня, російські військові завдали удару по Миколаївщині. Про це повідомляє ДСНС України.

В результаті влучання БпЛА частково зруйновано двоповерхову будівлю колишнього будинку культури в населеному пункті Первомайської громади Миколаївського району, виникла пожежа.

"Пожежа ліквідована на площі 200 кв. м. За попередньою інформацією постраждалих немає", - повідомили рятівники.

Раніше повідомлялося, що в Україні дві ГЕС виведено з експлуатації через пошкодження внаслідок вчорашньої масованої атаки.

Нагадаємо, що 8 травня відбувся новий напад окупантів на енергетичну інфраструктуру України. Російські сили випустили майже 80 ракет і безпілотників по різних об'єктах (55 ракет і 21 безпілотник). ППО змогло знищити 59 з них, включаючи 20 безпілотників. У результаті цього нападу двоє людей постраждали в Київській області, а також була поранена дитина в Кіровоградській області. У Херсоні був атакований залізничний вокзал, що спричинило проблеми з електропостачанням і рухом поїздів у місті. Під час нападу Росія спрямувала атаку на три українські теплові електростанції.

Російські «шахеди» пошкодили обладнання одного з об’єктів «Укренерго» в центральному регіоні. Наразі споживачі в цьому регіоні заживлені резервними схемами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости