У Росії арештували заступника начальника Генштабу РФ. ВІДЕО

У Росії затримали начальника Головного управління зв'язку збройних сил - заступника начальника Генерального штабу, генерал-лейтенанта Вадима Шамаріна. Про це пишуть росЗМІ та передає Espreso.

Його підозрюють в отриманні хабаря в особливо великому розмірі. Наступні два місяці генерал проведе в СІЗО в очікуванні подальшого розгляду у справі.

Згідно з кримінальним кодексом, максимальне покарання, яке може бути призначене Шамаріну за цей злочин, становить 15 років позбавлення волі. Крім того, передбачено штраф, розмір якого в стократ перевищує суму отриманого хабара. За звинуваченням в отриманні якої затримано Шамаріна, становить приблизно один мільйон рублів.

Перед цим у квартирі Шамаріна пройшли обшуки. Після цього його доставили на допит до головного військового слідчого управління слідчого комітету РФ.

Суд заарештував його на два місяці.

Раніше у Росії заарештували екскомандувача 58-ї армії ЗС РФ Івана Попова. Його підозрюють у незаконному продажу двох тисяч тонн металоконструкцій вартістю близько 100 мільйонів рублів, призначених для будівництва лінії оборони в зоні бойових дій.

Нагадаємо, у Росії співмешканкам загиблих на війні в Україні почнуть виплачувати гробові.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости