Українцям повідомили, коли з'явиться QR-код у застосунку Резерв+

Заступниця Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарфону розказала, що у червні в додатку «Резерв+» з'явиться QR-код, що дозволить використовувати електронні дані як повноцінний військовий обліковий документ, замінюючи паперові версії, передає sud.ua.

«18 червня у Резерв+ з’явиться QR-код — це остаточно прирівняє інформацію з Оберіг до електронного військового облікового документа. Ми можемо зчитувати цей QR-код і отримувати всю потрібну інформацію», — повідомила вона.

Як зазначила Катерина Черногоренко, більше не потрібно буде прив’язуватись до паперових документів.

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді розглянуть законопроєкт за яким пропонується збільшити термін оновлення даних військовозобовʼязаних до 150 днів.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону заявила, що в Україні планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію для військовозобов'язаних у додаток Резерв+. Вона розповіла, як користуватись електронним кабінетом.

Крім того, в Україні запрацювала електронна черга для запису в ТЦК. Наразі програма тестується, тому працює лише в деяких регіонах країни.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости