Чи будуть розсилати повістки через додаток Резерв+: у Міноборони відповіли

Заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарфону спростувала поширення інформації про розсилку повісток через мобільний додаток "Резерв+".

Оновлення військово-облікових даних, яке тривало з 18 травня по 16 липня, не передбачало автоматичного отримання повісток через "Резерв+". Ця функція не реалізована в додатку і наразі не планується до впровадження.

"Тому що немає законодавчого рішення на будь-якому рівні. Тому повістки через застосунок "Резерв+" не розсилаються. І поки що не плануються," - підкреслила пані Черногоренко.

Завантажити Резерв+ можна як на андроїді у Google Play Market, так і на IOS в App Store.

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді розглянуть законопроєкт за яким пропонується збільшити термін оновлення даних військовозобовʼязаних до 150 днів.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону заявила, що в Україні планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію для військовозобов'язаних у додаток Резерв+. Вона розповіла, як користуватись електронним кабінетом.

Крім того, в Україні запрацювала електронна черга для запису в ТЦК. Наразі програма тестується, тому працює лише в деяких регіонах країни.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости