Вранці окупанти поцілили у пасажирський автобус на Дніпропетровщині: є постраждалі. ФОТО

Росія продовжує завдавати ударів по мирних українських містах. Цього разу під ударом опинилась Дніпропетровська область.

У Дніпропетровській ОВА розповіли, що вранці 6 червня окупанти влучили у пасажирський автобус у Нікополі. Він загорівся.

Внаслідок цього удару постраждали четверо людей. Троє чоловіків 52, 65 та 73 років, а також жінка 38 років. У всіх – осколкові поранення. У ОВА зазначили, що вони будуть лікуватись вдома.

Загалом від вчорашнього вечора ворог атакував район близько десятка разів,
– мовиться в повідомленні.

Крім цього, ввечері 5 червня росіяни били по Нікополю та Марганецькій громаді з артилерії, а також вдарили дроном-камікадзе по Червоногригорівській громаді.

Вже зранку вони вдарили по районному центру. Запустили 6 дронів-камікадзе й вдарили з артилерії.

Внаслідок цього пошкоджена багатоповерхівка, 3 приватні оселі, інфраструктурний обʼєкт та ще один автобус, господарська споруда, 3 газогони та 2 лінії електропередачі. Зачепило гараж, ще один – повністю зруйнований.

Нагадаємо, артилерійські боєприпаси, що поставляються Україні Заходом, почали надходити Силам оборони на передовій, хоч і не в таких масштабах, які б дозволили українським силам повністю кинути виклик нинішній перевазі російських збройних сил у снарядах.


Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости