7,4 тис людей звернулися до рекрутингових центрів

Наразі надійшло понад 200 тисяч заповнених анкет на розміщені в інтернеті вакансії в армії, яких загалом близько 15 тисяч.

Про це повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець в статті "УП".

Він зазначив, що зараз в Україні працюють 25 центрів МОУ у 23 населених пунктах.

Вони консультують людей, організовують співбесіди з рекрутерами військових частин та супроводжують їх на всіх етапах вступу на військову службу.

"Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів УП, що з 12 лютого 2024-го – дня відкриття першого рекрутингового центру у Львові по 14 червня до таких установ звернулися 7,4 тисячі громадян, 2 тисячі з яких наразі в процесі пошуку вакансій у підрозділах. Понад 200 людей – вже у військовій формі. Тобто за 4 місяці лише 2,7% з тих, хто звернувся до рекрутингових структур міністерства, пройшли цей шлях до кінця", - йдеться у матеріалі.

Міноборони також співпрацює з онлайн-платформами для розміщення вакансій у підрозділах, зокрема Lobby X, Work.ua, OLX.ua.

Нагадаємо, українські чоловіки віком від 18 до 60 років зобов'язані оновити свої дані у Територіальних центрах комплектування (ТЦК), Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) чи через електронний кабінет.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости