Росіяни атакували блокпост поліції на Херсонщині

Російські терористи дроном атакували блокпост поліції в Херсонській області. Загинув правоохоронець. Про це повідомляє Нацполіція України.


"Внаслідок російської атаки дроном інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Херсонського РУП, старший лейтенант поліції отримав тяжкі поранення та помер у кареті швидкої дорогою до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загиблий розпочав службу в 2007 році у Державній автомобільній інспекції УМВС України в Херсонській області. Служив у різних підрозділах, зокрема, у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення "Херсон" та батальйоні поліції особливого призначення.

У 36-річного загиблого правоохоронця залишились батьки, дружина-поліцейська та 12-річна донька.

Нагадаємо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости