У КМДА повідомили, чи був вибух на ТЕЦ

Сьогодні, 22 червня, деякі ЗМІ та Телеграм-канали повідомляли, що у Києві нібито пролунав вибух на одній із ТЕЦ.

У КМДА повідомили, що усі ТЕЦ Києва працюють у штатному режимі, зокрема, здійснюються роботи з підготовки до опалювального сезону. Усі технологічні й ремонтні процеси виконуються у штатному порядку.

«Інформація про нібито вибух енергообʼєкті не відповідає дійсності.Контроль за ситуацією міська адміністрація здійснює в оперативному порядку», - заявили у КМДА.

Також у відомстві нагадали, що поширювати фото та відео інфраструктурних обʼєктів – заборонено, а інформацію про поширення таких буде передано до Служби безпеки України.

Нагадаємо, сьогодні, 22 червня, графіки відключення світла в Україні почнуть діяти раніше. В Укренерго повідомили, що це пов'язано з атаками росіян на енергооб’єкти. Обленерго застосовуватимуть графіки погодинних відключень по всій Україні з 14:00 до 24:00.

Нагадаємо, у ніч на 22 червня російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні БпЛА типу «Shahed».

Українцям також нагадали, як подбати про власну безпеку у разі відключення світла.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости