Посеред білого дня у жінки в Києві вкрали 3 мільйони гривень

У Києві на Печерську жінці розпилили в обличчя сльозогінний газ та відібрали 3 млн гривень. Учасникам розбою повідомлено про підозру, передає Київська міська прокуратура.

За даними слідства, четверо зловмисників стежили за жінкою, знаючи що вона буде перевозити 3 мільйони гривень. Для того, щоб відстежувати її пересування містом, на автомобіль потерпілої встановили трекер. В день нападу двоє з учасників групи – уродженці Херсонщини 27 та 38 років - чекали на жінку біля її будинку на Печерську.

"Побачивши потерпілу, вони розпилили їй в обличчя сльозогінний газ, після чого вирвали з рук жінки два поліетиленові пакети чорного кольору, в яких було 3 млн гривень. При цьому зловмисники були вдягнуті у камуфляжну форму, видаючи себе за військових. З місця злочину нападники втекли на автомобілі, власником якого є один з них. В подальшому на обумовленому місці вони зустрілись з двома іншими учасниками групи – уродженцями Луганщини 31 та 35 років та пересіли в їх автомобіль. Невдовзі усі четверо учасників нападу були затримані. Відібраними у постраждалої грошима вони розпорядилися на власний розсуд", - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом чоловікам у вчиненні розбійного нападу, за попередньою змовою групою осіб, спрямованому на заволодіння грошима в особливо великих розмірах в

Нагадаємо, українців попередили про небезпечну "грошову допомогу".

Зазначимо, що Кіберполіція також попереджає українців, що у месенджері Telegram набув популярності фішинг під виглядом голосування.

Також ми писали, що курсантка з Дніпра зареєструвалася на сайті знайомств під чоловічим ім'ям та виманила в іншої дівчини 800 000 грн.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости