Шахрайство
30.01.2024 13:29

Курсантка з Дніпра зареєструвалася на сайті знайомств під чоловічим ім'ям та виманила в іншої дівчини 800 000 грн, - повідомили у ДБР.

Студентка одного із правоохоронних вишів Дніпра від імені вигаданого хлопця на сайті знайомств почала писати дівчатам романтичні повідомлення. Одна з дівчат повелася на фейковий обліковий запис: почалися дзвінки, милі листування.

Через деякий час "залицяльник" написав, що потрапив на фронт, через що найближчим часом зустрітися не вдасться, але пообіцяв відправляти дівчині подарунки через свою племінницю. Так званою племінницею, яка приносила подарунки, виявилася сама підозрювана.

В один із моментів "боєць" повідомив, що потрапив під сильний обстріл і отримав серйозне поранення і почав просити гроші на операцію. Вважаючи чоловіка своїм хлопцем, потерпіла позичила 800 тисяч. грн і все відправила на рахунок шахрайки.

Раніше повідомлялося, що мешканка міста Первомайська на Миколаївщині отримала 4,5 року позбавлення волі за те, що присвоїла пів мільйона благодійних внесків для ЗСУ.