В Одесі дівчина застрелила військового з автомата

В Одесі 17-річна дівчина застрелила 23-річного військового, коли намагалась розібрати та зібрати автомат. Це відбулося під час застілля, повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Трагедія сталася в одній із квартир багатоповерхівки в Приморському районі міста.

Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло на спецлінію "102" від його на рік старшого побратима.

Правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17-ти й 20- років. Під час застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки й відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. Від отриманих поранень він загинув на місці.

З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що мають інтерес для слідства. Усі речові докази правоохоронці скерували на експертне дослідження.

За вказаним фактом слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується вбивство через необережність.

Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває.

Раніше повідомлялося, що 60-річна уродженка Вінницької області, яка в столиці пошкодила могили Захисників на Вінниччині вбила двох своїх дітей та спалила будинок.

Також ми писали, що на Дніпропетровщині викрили виконавців замовного вбивства директора будівельної компанії. Групі осіб повідомлено про підозру.

Крім того, 15 років тюрми отримав «кріт» російської розвідки, який мобілізувався до ЗСУ, щоб шпигувати на передовій.

Нагадаємо, СБУ затримала агентів ФСБ, що планували ракетний удар по Мотор Січі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости