У Нікополі рятувальники потрапили під повторний обстріл

У Нікополі на Дніпропетровщині рятувальники потрапили під повторний обстріл, передає ДСНС України.

Зазначається, що росіяни атакували Нікополь. Виникла пожежа у житловому будинку. Коли рятувальники працювали на місці ворог підступно атакував їх.

"Внаслідок влучання пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль. Рятувальники встигли перейти в укриття. Аби транспортувати особовий склад та вціліле обладнання, до місця події рушив вантажний автомобіль ДСНС. Проте ворог знову наніс прицільний удар, пошкодивши транспортний засіб. Лише наступної спроби вдалося евакуювати рятувальників", - йдеться у повідомленні.

На цьому російські загарбники не зупинились. Вони продовжили обстріли, через що виникли пожежі в населеному пункті. Внаслідок влучання виникла пожежа на підприємстві, також зайнялись декілька гаражів у гаражному кооперативі. Обидві пожежі ліквідовані.

У Національної поліції уточнили: "В Нікополі від ворожих ударів постраждало троє жінок. Також окупанти вдарили дронами по двох службових автомобілях надзвичайників, які прибули на ліквідацію пожежі, яка сталася внаслідок обстрілів. На щастя, рятувальники не постраждали".

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости