Росія вигадала новий метод поповнення військ нібито без мобілізації

На тимчасово окупованій території Херсонської області РФ реалізовує новий хитрий метод, фактично мобілізуючи місцевих чоловіків.

Деталями поділилась пресслужба Центра національного спротиву.

Російські окупанти затвердили план розвитку "казачества" у захопленій частині Херсонщини. Ворог прагне залучити усіх місцевих чоловіків у так звані "казачі" кооперативи.

"Головна мета такого пожвавлення у розростанні цього псевдо козацького угрупування — поповнити мобілізаційний ресурс окупантів", — підкреслили у ЦНС.

У Кремлі зареєстрували законопроєкт про включення усіх "казаків" до мобілізаційного резерву ЗС РФ. Раніше для того, щоб опинитись в цьому резерви, росіяни мали індивідуально підписувати договір з Міноборони Росії. Тепер буде достатньо стадного договору.

"Центр національного спротиву закликає українців, що мешкають на ТОТ, не вступати у такі "організації" і повідомляти про діяльність колаборантів на наш анонімний чат-бот", — додала пресслужба.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російські загарбники на третину підвищили тариф на водопостачання, з яким у місті постійні перебої.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости