Россияне атаковали Запорожскую область ракетами: что известно?

Впродовж доби російські окупанти 341 раз ударили по 11 населених пунктах Запорізької області, повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм.

Він зазначив, що трьох чоловіків поранено у Василівському та Запорізькому районах.

Іван Федоров уточнив, що ворог здійснив 2 ракетні атаки по Вільнянську. Крім того, війська РФ завдали 3 авіаційні удари по Малинівці та Роботиному.

"127 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Оріхів, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. 9 обстрілів РСЗВ накрили Роботине та Малу Токмачку. 200 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки, Нововасилівського, Степногірська та Приморського", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що надійшло 10 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Ввечорі Федоров повідомляв, що росіяни поцілили по цивільному підприємству у Вільнянську.

"Зайнялася пожежа, є пошкодження. Попередньо, люди не постраждали", - написав він.

Зайнялася пожежа, є пошкодження. Попередньо, люди не постраждали.

Раніше повідомлялося, що 29 червня росіяни атакували місто Вільнянськ Запорізької області. Пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. Є загиблі та поранені мирні люди.

Нагадаємо, партизани влаштували диверсію на залізниці, яка з’єднувала РФ та Маріуполь. Так, вони підпалили релейну шафу на залізниці, яка сполучала російський Ростов-на-Дону із тимчасово окупованим Маріуполем у Донецькій області.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости