Обстріл
29.06.2024 20:17

Сьогодні, 29 червня, росіяни атакували місто Вільнянськ Запорізької області. Пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. Є загиблі та поранені мирні люди. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм.

Вільнянськ

"Ворог вбив 7 людей у Вільнянську Запорізької області. Двоє загиблих - діти", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 10 людей поранено, з них троє дітей. За життя постраждалих борються медики однієї з запорізьких лікарень.

ОНОВЛЕНО

Президент України Володимир Зеленський відреагував у Телеграм:

"Семеро людей, серед них дві дитини, убиті російським ракетним ударом по Запорізькій області. Мої співчуття всім, хто втратив рідних. Станом на зараз відомо про одинадцятьох поранених – троє з них діти. Усі служби на місці та допомагатимуть максимально. На жаль, кількість постраждалих іще може зрости...

Наші міста й громади щоденно потерпають від таких російських ударів. Але є способи це подолати: знищувати терористів там, де вони є, знищувати пускові установки російських ракет, бити справді далекобійно та збільшувати кількість сучасних систем ППО в Україні.

Я дякую всім партнерам, які допомагають. І рішення, яких ми потребуємо, треба прискорити. Будь-яке затягування з рішеннями в цій війні означає втрату людських життів".

обстрілобстрілобстріл

Обстріл

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 29 червня, російські війська атакували один із обʼєктів критичної інфраструктури у Запорізькому районі.