У Львові чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити. ВІДЕО

Сьогодні, 16 липня, у Львові біля міськради чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити.

Відео поширюють в мережі.

З чоловіком вели перемовини, на місце оперативно прибули ДСНС, поліція та швидка.

Директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євген Бойко зазначив, що чоловік має претензії до правоохоронної системи та вироків судів, які щодо нього приймалися.

За словами Бойка, чоловік прийшов просити допомоги у міського голови. На даний момент його переодягнули, загрози його життю немає.

Нагадаємо, сьогодні, 16 липня - останній день, щоб оновити військово-облікові дані без штрафів. Всі військовозобов’язані, у тому числі жінки деяких спеціальностей, мають зробити це у ТЦК, ЦНАПі або через «Резерв+».

Завтра, 17 липня, спливає строк на оновлення військово-облікових даних. Що чекає тих, хто не встиг оновити свої дані, кому будуть виписані штрафи, який порядок оскарження штрафів у суді - на ці та низку інших запитань відповіла представниця Центрального юридичного управління Генерального штабу Збройних Сил України Ірина Гарбуз.

З 17 липня чоловіки віком від 18 до 60 років, які перетинають кордон, повинні мати військовий квиток. Умови для виїзду для інших категорій осіб залишилися без змін.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости