ЗСУ відступили з Урожайного на Донеччині, але знищують там техніку росіян. ВІДЕО

Сили оборони України продовжують знищувати живу силу противника та техніку в Урожайному, звідки їм довелося відступити.

Як повідомляє аналітична група DeepState, ЗСУ продовжують працювати над активним знищенням ворога. Захисники ліквідують живу силу противника та бронетехніку на півдні Донеччини, а саме в Урожайному, звідки ЗСУ довелося відступити.

"На втраті селища все не закінчиться, тому важливо збити потенціал ворога: не дати скупчуватися та нормально проводити ротації, інакше ворог спробує ударити на Велику Новосілку", - зазначили в аналітичному центрі.

На кадрах можна побачити, як ЗСУ ефективно знищує ворога. Українці прокоментували побачене під публікацією:

"Якось раніше не зустрічались Вони. Чи я просто не уважний. Нова бригада?", "Неймовірна гра і неймовірні вислови, цитати і тощо описують половину подій сьогоднішніх днів. Ніколи не думав, що граючи 4 -5 років тому, буду сидіти і на це дивитись зі слизами", "Окрема президентська бригада. Ніколи не чув про таку?) на багатьох гарячих напрямках стоять батальйони бригади".

Раніше стало відомо, що окупанти взяли Урожайне під свій контроль. Росіяни з самого ранку почали масований штурм північної частини населеного пункту. Сили противника були великі, наразі відомо, що окупанти йшли двома ротами вперед. Причини та передумови такого краху ЗСУ наразі невідомі.

Нагадаємо, Росія готова до будь-яких втрат заради виходу на адміністративні кордони Донецької області. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив військовий аналітик, співробітник СБУ (2004-2015 рр.) Іван Ступак.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости