У Херсоні безпілотник скинув вибухівку на швидку: є поранені

Сьогодні, 19 липня, противник здійснив атаку за допомогою безпілотника, скинувши вибухівку на бригаду швидкої допомоги. У результаті цього нападу постраждали двоє медичних працівників.

Про це повідомив Telegram-канал Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА). Внаслідок вибуху травмувалися: 32-річна фельдшерка та 63-річний водій.

Обидва постраждалих отримали контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Їхній стан наразі оцінюється як середньої тяжкості.

"Потерпілим надають необхідну медичну допомогу", - зазначили в ОВА.

Крім того, зранку російська армія атакувала Антонівку. Через російський удар постраждав 59-річний чоловік. Він дістав вибухову травму, уламкове поранення передпліччя та грудної клітини. Потерпілому надали медичну допомогу, надалі він лікуватиметься амбулаторно.

У Telegram-каналі ОВА також показали наслідки Білозерку після масованих ударів російської реактивної артилерії.

На цю годину відомо про двох загиблих та пʼятьох травмованих. З вибуховими травмами, контузією, уламковими пораненнями потилиці та стегна до лікарні доставили 43-річного чоловіка.

У власній квартирі через ударну хвилю постраждала 69-річна медпрацівниця. Вона дістала контузію, струс головного мозку та вибухову травму. Потерпілій на місці надали меддопомогу.

Місцеві жителі, 52 та 39 років, дістали контузії та вибухові травми. Їм теж необхідну допомогу надали на місці.

Також під удар російського безпілотника потрапила фельдшерка, котра допомагала потерпілим. 26-річну жінку шпиталізували з вибуховими травмами й контузією.

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости