Що чекає українців 26 липня: прогноз погоди на п’ятницю

У п'ятницю, 26 липня, в Україні очікується мінлива хмарність. На заході країни, а також у Житомирській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях пройдуть короткочасні дощі, можливі грози. У деяких районах вдень можуть випасти град та спостерігатимуться шквали з швидкістю 15-20 м/с. На решті території опадів не прогнозується, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер буде змінних напрямків, його швидкість складе 3-8 м/с.

Температурні показники коливатимуться: вночі стовпчик термометра покажуть від 14 до 19 градусів тепла, на півдні країни температура може піднятися до 22 градусів.

Вдень температура в більшості регіонів триматиметься в межах 25-30 градусів, в південно-східній частині України очікується 28-33 градуси.

На заході, у Вінницькій та Одеській областях, температура вдень буде помірніша — 20-25 градусів. У Карпатах вночі температура опуститься до 8-13 градусів, а вдень буде в межах 14-19 градусів.

На Київщині буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер очікується північно-східний, 3-8 м/с. Температура по області вночі 14-19°, вдень 25-30°; у Києві вночі 17-19°, вдень 27-29°.

Синоптики попереджають, що 25-28 липня у східних, південних, центральних (крім Вінницької), Житомирській, Чернігівській, Сумській, 28 липня і Київській та Тернопільській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
Раніше повідомлялося, що у нічному експресі "Запоріжжя-Ужгород" померла людина через аномальну спеку.
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости