У Дніпрі застрелили громадського активіста

23 липня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 32-річного громадського активіста. Вже наступного дня стало відомо, що чоловік став жертвою злочину. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили у лісосмузі біля одного із садових товариств Дніпра.

У Національній поліції повідомили, що затримали двох чоловіків за підозрою у вбивстві чоловіка.
Як встановили поліцейські, 22 липня фігуранти домовились про зустріч з потерпілим. За версією слідства, між ними виник конфлікт, внаслідок якого двоє чоловіків застрелили громадського активіста. Після скоєного, зброю фігуранти викинули у водойму, тіло померлого закопали у лісосмузі, а його авто «Škoda Octavia» відігнали в орендований гараж.

Двох чоловіків – 39-річного жителя с. Слобожанське та 23-річного дніпрянина, правоохоронці затримали. Поліцейські провели обшуки за місцями мешкання, в автомобілі, у гаражі затриманих, звідки вилучили речові докази, що можуть становити інтерес для слідства.

Обом затриманим вручили повідомлення про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Тривають слідчі заходи з метою встановлення всіх обставин та мотивів злочину.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі затримали 18-річного молодого чоловіка, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости