На Херсонщині під російський удар потрапив водій «швидкої»

Сьогодні вранці, 27 липня, безпілотник атакував автомобіль швидкої допомоги в Бериславі Херсонської області. Про це повідомляє Херсонська ОВА в Телеграм.

Поранення отримав 42-річний чоловік, повідомляє відомство.

"Сьогодні зранку у Бериславі російський безпілотник атакував авто бригади екстреної медичної допомоги. Вибухову травму та поранення ноги дістав 42-річний чоловік. Його шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги", - йдеться у повідомленні.

Протягом доби Росія атакувала в регіоні як мінімум 16 населених пунктів, всього поранені 8 осіб, повідомив голова ОВА Прокудін.

Так, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Бургунка, Осокорівка, Микільське, Понятівка, Львове, Берислав, Садове, Одрадокам'янка, Федорівка, Тягинка, Придніпровське, Зеленівка, Антонівка, Чорнобаївка, Новоолександрівка, Осокорівка, Дніпровське та місто Херсон.

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури та спорткомплекс; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 3 приватних будинки.Також пошкоджено автомийки, гаражне приміщення, автобуси, карета "швидкої" та приватні автомобілі.

Крім того, окупанти атакують рятувальників та правоохоронців. Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости