Як вчитимуться учні в Україні у разі блекауту

Понад 50% українських шкіл мають генератори та котельні. Це дасть можливість проводити очне навчання у закладах освіти навіть у разі відключення світла.

Посадовець заявив, що в Україні є школи, які мають генератори й можуть забезпечити проведення освітнього процесу при відключенні світла.

Вони зможуть забезпечити теплом, оскільки мають власні котельні. Таких шкіл, за даними, які нам надали регіони, понад 50%. Це означає, що ці школи навіть при відключенні електроенергії навчатимуться в очному форматі, якщо у них є укриття та дозволяє ситуація з безпекою,
– заявив Сташків.

Однак, ті школи, які не мають можливості забезпечити очне навчання, за словами посадовця, будуть змушені перейти на синхронний формат. Тобто вчителі дають завдання учням, а потім перевіряють їх.

Навчальний рік у школах України розпочнеться 2 вересня 2024 року та завершиться 30 червня 2025 року відповідно до рішення уряду.

Раніше повідомлялось, російські окупанти змушують українських дітей ексгумувати поховання.

Зазначимо, що російські окупанти втілюють стратегію "промивання мізків" серед українських дітей з метою зміни їх самоідентифікації.

Крім того, у Росії 240 млн рублів витратили школи на автомати Калашнікова. Крім того, у Росії для школярів переписали 50 років історії на вимогу російського диктатора Володимира Путіна.


Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости