Діти
22.06.2024 21:04

Дітей з окупованої Херсонщини змушують ексгумувати поховання часів Другої світової, повідомляє Телеграм-канал Кримський Розслідувач. Йдеться про поховання жертв масових розстрілів 1941-1943 років поблизу Генічеська.

Залучення школярів до ексгумації людських решток окупанти називають «патріотичним вихованням». Крім дітей, до «пошукової роботи» залучили також і важку техніку, яка може просто знищити поховання.

На опублікованих фото - діти у формі мілітарного всеросійського проекту «Волонтерская рота – боевое братство».

 Серафім Іванов

"Координатор цього проекту Серафім Іванов приїхав на Херсонщину з Санкт-Петербурга. Він допомагав окупантам створити пропагандистську помийку «Таврія», отримав там посаду, заробляв на так званій «медіашколі». Очолював в Херсоні штаб «Юнармії», а після втечі окупантів з міста, створив такий же в Генічеську. Іванов активно освоює гранти Росмолодежи і форду Путіна та є співучасником воєнного злочину — мілітаризації українських дітей", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що російські окупанти втілюють стратегію "промивання мізків" серед українських дітей з метою зміни їх самоідентифікації.

Раніше повідомлялося, що у Росії 240 млн рублів витратили школи на автомати Калашнікова. Крім того, у Росії для школярів переписали 50 років історії на вимогу російського диктатора Володимира Путіна.