В Ізраїлі заявили про обстріл з боку Лівану і роботу ППО: є поранені

Ізраїльська протиповітряна оборона працювала у ніч проти 5 серпня через фіксацію повітряних цілей, що прямували з боку Лівану. Після роботи ППО на півночі країни виявили уламки, двоє військовослужбовців зазнали поранень внаслідок атаки.

Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

У заяві ізраїльського військового відомства йдеться, що після сирен, які пролунали нещодавно у верхній частині Галілеї, було ідентифіковано "численні підозрілі повітряні цілі, що перетинали Ліван".

"Кілька перехоплювачів було запущено до цілей, і було виявлено падіння поблизу Айєлет Ха-Шахар", - йдеться в повідомленні ізраїльської сторони.

Зазначається, що в результаті обстрілу в цьому районі офіцер і солдат ЦАХАЛу отримали поранення середньої тяжкості. Постраждалих військовослужбовців госпіталізували.

Крім того, сталася пожежа в цьому районі внаслідок атаки. Екстрені служби займаються гасінням займання.

Між Ізраїлем та Ліваном, де діє підтримуване Іраном ісламістське угруповання "Хезболла", обстріли відбуваються не рідко. Проте нині удари суттєво почастішали, й загострення відбувається на тлі зростання напруженості на Близькому Сході.

Нагадаємо, армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) атакували кілька об'єктів радикального угруповання "Хезболла", які були розташовані на півдні Лівану у трьох районах.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости